Prisma

Welkom op deze website

Het PRISMA project werd opgezet om het gebruik van risicobeoordelingen en het maken van risicobeheersingsplannen op lokaal en regionaal niveau propaganderen. Om dat te bereiken zijn de vijf partners in het project aan de slag gegaan met een feitelijke casus om te kijken of de lessen zoals die opgenomen zijn in het zogenaamde MiSRaR handboek toepasbaar zijn. Het MiSRaR handboek is tot stand gekomen is in het interreg4c project MiSRaR, dat zich richtte op de uitwisseling van kennis en ervaring met betrekking tot het handbookmaken van risicobeheersingsplannen.

 

Het project is mogelijk gemaakt met een bijdrage van het  "EU Civil Protection Financial Instrument".

 

Het project is inmiddels afgesloten. Op deze website zijn de resultaten van het PRISMA project gepubliceerd. Een deel van de website is uitsluitend in het Engels, maar voor het merendeel is de informatie ook beschikbaar  in de talen van de partners: Nederlands, Ests, Bulgaars en Portugees.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze project managers. de contactgegevens vindt u op de contact pagina. Lees ook onze factsheet.

 

Laatste nieuws:

 

  • Prisma deliverables nu beschikbaar: Alle documenten zijn te vinden op de pagina "publicaties"
  • Bezoek Koreaanse delegatie: Zie het persbericht over dit bezoek op 22 en 23 oktober 2014

 

 

 

MiSRaR    knopachtergrond aveiro  knopachtergrond mirandela
knopachtergrond szreda copy
 knopachtergrond tallinn  knopachtergrondvrzhz copy