SZ Reda

logo SZREDA

 

 

 

 

 

 

De oblaStara zagora panorama bg1st Stara Zagora ligt in het Centraal Zuiden van Bulgarije. Het Stara Zagora Regional Economic Development Agency werd opgericht in 1995 met steun van het US Agency for International Development (USAID). Oorspronkelijk bedoeld om een rol te spelen in het verbeteren van de communicatie tussen het stadsbestuur en het bedrijfsleven ontwikkelde het agency zich al snel tot  een belangrijke speler in het verbeteren van de economische ontwikkeling van de regio. dit ondermeer door aansluiting van de gemeenten, opleidingsinstituten en andere organisaties.

 

Inmiddels nemen niet alleen de stad Stara Zagora en de naburige gemeenten - Nikolaevo, Bratya Daskalovi, Gurkovo, Opan, Kazanlak and Radnevo deel aan het agentschap maar ook Thracian University, het  "Bulgarian-German Training Centre", de Kamer van koophandel en industrie en Stara Zagora's "Associations of of Hoteliers and Restaurateurs".

 

In PrismA zal het agentschap het MiSRaR handboek testen doormiddel van het ontwikkelen van een strategie tegen bosbranden. een belangrijk risico in de regio en een bedreiging voor de economische ontwikkeling.

 

MiSRaR    knopachtergrond aveiro  knopachtergrond mirandela
knopachtergrond szreda copy
 knopachtergrond tallinn  knopachtergrondvrzhz copy